Nieuwe release: Femke Meines – Wazig

Femke Meines komt met compleet nieuwe sound.

Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat ze het Junior Songfestival won en er is sindsdien heel veel gebeurd met haar. Femke Meines is niet alleen ouder geworden maar ook haar muziekstijl is gegroeid en veranderd. Op 9 september verrast Femke haar ‘FEMS’ (zo noemen haar trouwe volgers zich) met een compleet nieuwe sound en look.
Samen met haar manager en producers heeft ze gezocht naar de nieuwe sound: een song die goed past bij de ‘Femke van nu’: qua leeftijd en waar ze staat in het leven. ‘WAZIG’ heet het werk, komt met een fraaie videoclip uit, en is een lekker catchy, uptempo dance track.
Waar de songtekst over gaat kan en mag iedereen zelf invullen; Een nieuwe verliefdheid, de verwarring van het jong zijn en alles wat dit met zich meebrengt. Of de constante verandering in je leven en verleidingen waar je mee te maken krijgt. Dat is het mooie van de song, zegt Femke zelf: Als ik aan mijn vriendinnen vraag waar ‘WAZIG’ over gaat, hebben ze er allemaal een eigen beeld en verhaal bij. En dat is mooi want dát is wat ik wil bereiken met mijn muziek!

Trouwe volgers
Femke heeft een grote schare trouwe FEMS die haar op de voet volgen. Meer dan 73.000 volgers op Instagram, 24.000 op Facebook en 25.000 abonnees op haar YouTube Channel. Daarmee behoort ze tot de top van populairste Nederlandse artiesten en haar achterban groeit nog steeds door. Iedere week een nieuwe vlog van haar belevenissen op haar YouTube Channel. In totaal hebben haar vlogs en videoclips inmiddels al meer dan 20 miljoen views op de teller staan!

‘WAZIG’ is vanaf vrijdag 9 september te downloaden op iTunes, beschikbaar op Spotify en de videoclip te zien via haar VEVO channel op YouTube.

Links:
Videoclip: https://youtu.be/cirMDidHmms
iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/wazig-single/id1142218760