Debuut single Dilara ‘Weer Naar School’

‘Dilara gaat weer naar school’
Debuut single Dilara met een positief gevoel weer naar school

Dilara Weer Naar School cover

Dilara wil met het nummer Weer naar School een positieve draai geven aan het weer naar school gaan na een vakantie! De eerste single van Dilara wordt op woensdag 9 september uitgebracht door VanStam Music en is via Itunes te downloaden. Tevens verschijnt dan ook de videoclip van Weer Naar School.

Biografie
Dilara Karsch (14) is al jong begonnen met zingen en vanaf haar 11de heeft ze dit professioneel opgepakt met wekelijkse zangles bij Lucette Snellenburg. Dilara werkt thuis hard aan haar eigen unieke sound maar ook dagelijks op school, in het muzieklokaal, waar ze in klas 3 van het Atheneum zit.

Interesse om zelf liedjes te maken was er bij Dilara altijd al en sinds afgelopen jaar pakt ze dit samen met producer Jurgen Oskamp actief op. Jurgen heeft aardig wat liedjes op de plank liggen die door hem en Dilara samen worden uitgewerkt tot pakkende liedjes. Van uptempo naar ballads tot vrolijke popliedjes. Schrijven en opnemen vindt Dilara erg leuk om te doen. Eigen liedjes maken ligt dan ook in de planning en is dan ook voer voor Dilara om mee te doen aan talentenjachten als Junior Songfestival, The Voice Kids en Hollands Got Talent. Maar ook bij de lokale talentenjachten is ze een graag geziene gast en heeft ze al veel successen geboekt. Zo heeft ze in 2014 en 2015 meegedaan aan de Arteganza Talentscout en in de finale gestaan. Daarnaast heeft ze op veel lokale evenementen opgetreden b.v Vathorstdag, Laakse havendagen, Arteganza Woman Unlimited en het All Together-festival in Baarn. Het gaat Dilara om het zingen, dat vindt ze het leukste wat er is. Optreden doet ze het liefst en wil daar zoveel mogelijk mensen mee bereiken.

Videoclip
Met een fraaie videoclip gaat Dilara Nederland laten zien wat ze kan en waar ze voor staat. Deze video is grotendeels opgenomen op het Corlear College in Nijkerk, bij Dilara thuis en op haar vakantieadres van dit jaar. Het idee voor de clip is bedacht door Jurgen Oskamp, Simon Kooistra en Dilara zelf. In de videoclip zijn drie van haar vriendinnen te zien die het erg leuk vonden om mee te doen. Kortom een vrolijk en zeer geslaagd project!

iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/weer-naar-school-single/id1035536914
Spotify: https://open.spotify.com/track/5Vkx9R9kDMKmcf5lNhIe7i
YouTube Videoclip: https://youtu.be/iFyYFzR51Eg