Elastic Double boeken

Elastic Double boeken doe je hier bij hun officiële boekingskantoor VanStam Music
Onlangs nog te zien op tv met hun spectaculaire en originele danceact in de finale van Everybody Dance Now op RTL 4.

Contact
Neem rechtstreeks contact met ons op: tel. 0641054374
Email: marco@vanstammusic.nl
Uitkoopgage Elastic Double voor shows: 995,- ex. 6% btw.
Elastic Double zal 2 optredens binnen 45 min. verzorgen.

Elastic Double staat garant voor:
– Een geweldige act met naamsbekendheid door tv. Finalisten bij Hollands Got Talent en Everybody Dance now. Meer dan 2 miljoen hits op Youtube filmpjes!
– Zeer veel ervaring met openingsacts voor bijvoorbeeld evenementen.
– Het optreden op maat. Geheel naar wens van de klant.
– Flexibel in te zetten waar u maar wilt. Benodigdheden voor de act zijn 3×3 meter.

Murat Prins en Wesley Melsen hebben elkaar ontmoet bij het tv-programma: So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo. Elastic Double is een act met enorm veel naamsbekendheid, omdat de jongens al twee keer in de finale hebben gestaan van een talentenshow. Namelijk: 2e geworden in het tv-programma: Hollands Got Talent 2010 waar Elastic Double enorm populair was bij de juryleden en het publiek. Daar stopte het succes niet voor de twee ambitieuze jongens. Elastic Double deed onlangs mee aan het nieuwe tv-programma: Everybody Dance Now en schitterde elke ronde weer. Ze wisten de jury gelijk te overtuigen met hun spectaculaire auditie waarop ze een staande ovatie kregen. In de halve finale kregen ze te horen dat ze beter dan ooit waren en kregen een greencard van de juryleden om vervolgens in de finale te knallen. Elastic Double is waanzinnig populair en heeft al veel ervaring op het gebied van entertainen.

Doordat Elastic Double zo snel populair is geworden treden ze werkelijk waar overal op. Onder andere in Zwitsersland, Duitsland, België, Luxemburg en natuurlijk door heel Nederland.

Elastic Double is te boeken voor: bedrijfsfeesten, discotheken, openingsshows, gala’s, workshops, verjaardagen. Alles is dus mogelijk! Benodigdheden voor de act zijn 3 x 3 meter waardoor Elastic Double werkelijk waar overal hun act kan uitvoeren. Het is dus een act geschikt voor ieder evenement, Elastic Double maakt een verpletterende indruk! Vraag ons naar de mogelijkheden van dit betaalbare duo. Elastic Double boeken op jou evenement: absoluut een hit!
Quotes over Elastic Double tijdens Hollands Got Talent
“Ridiculous … the only word i can really think of right now is: perfect!”
Dan Karaty

“Het is wereld klasse!”
Patricia Paay

“Ik vind het een act die de hele wereld over kan!”
Gordon

Quotes over Elastic Double tijdens Everybody Dance Now

“Dit was jullie beste optreden die ik ooit heb gezien”
Dan Karaty
“Jullie lijken wel een siamese tweeling die uit elkaar zijn gegroeid en zijn gaan dansen, want jullie dansen zo ongelooflijk goed tegelijk en samen”
Jan Kooiman
“Ik vind het werkelijk waar ongelooflijk hoe jullie kunnen bewegen”
Lieke van Lexmond

Elastic Double

Elastic Double is te boeken voor optredens. Voor meer info: Officiële Elastic Double website

Tijdsduur: 2 acts + meet ’n greet binnen 45 min.
geluid: in overleg
Prijs: 995,- ex. btw.

Klik hier voor boekingen

Openingsact boeken Elastic Double boeken Elastic Double biografie Elastic Double boekingsbureau Elastic Double artiestenbureau Elastic Double prijzen Elastic Double inhuren Elastic Double bookings Elastic Double boekingskantoor Elastic Double boekingen.