Wouter Vink

Het grote publiek kent Wouter Vink als een van de grote verrassingen in Team Van Velzen bij The Voice of Holland in 2011. Daar pakte deze zingende aardrijkskundeleraar Nederland in met zijn krachtige stem en open uitstraling. Sindsdien is hij druk bezig met het schrijven en maken van zijn eigen Nederlandstalige muziek.

Wouter Vink wordt geboren op 3 januari 1983 in Almelo. Op de middelbare school wordt zijn liefde voor muziek geboren. Samen met zijn broer speelt hij in diverse gelegenheidsbandjes waarin hij zingt én drumt.

Het Nederlandse publiek leert Wouter Vink in 2011 kennen als hij deelneemt aan het tweede seizoen van The voice of Holland (TVOH). Binnen het team van VanVelzen ontpopt Wouter zich tot een rasechte artiest en weet hij in de liveshows het podium te stelen. In de halve finale moet hij het ondanks de uitgesproken voorkeur van coach VanVelzen voor Wouter, afleggen tegen entertainer Paul Turner. Sinds TVOH heeft zijn muzikale carrière een vlucht genomen.

De sympathieke Arnhemmer -inmiddels sinds januari 2013 vader van dochterje Puk- is nog steeds deeltijd werkzaam in het onderwijs, en benut de rest van zijn tijd vol enthousiasme en toewijding aan zijn muziek. Samen met Stargate Music werkt Wouter Vink aan een bijzonder en origineel Nederlandstalig repertoire waarmee hij ons land de komende tijd wil gaan veroveren. Zodat Nederland opnieuw kennis kan maken met deze bijzondere zanger met het hart op de goede plek.
Wouter Vink - Hemelsbreed