Pop’Arazzi Crew

Pop’arazzi Crew & Entertainment bestaat uit een groep hiphop dansers die voornamelijk zijn gespecialiseerd in de adembenemende dansstijlen: ‘Popping‘, Hiphop, House, Locking, Krumping, Modern en Jazz! Deze dansstijlen hebben artiesten als Michael Jackson wereldberoemd gemaakt en zijn momenteel Amerikaanse televisie aan het overnemen!

Pop’arazzi crew is begonnen als de EERSTE Popping crew van Nederland en is nu uitgegroeid tot één van Nederland’s beste allround hiphop dansgroepen. De groep is het best bekend van televisieprogramma’s zoals:

Hollands Got Talent (RTL)
So You Think You Can Dance (RTL)
Move Like Michael Jackson (SBS)
Optredens bij MTV, TMF en andere nationale televisiezenders
En meer dan 100 andere podiums.

Pop’Arazzi Crew is te boeken voor dansshows, workshops of spectaculair maatwerk,
Check de mogelijkheden of neem contact met ons op!

(bedrijfs)Workshop door de Pop’Arazzi Crew:
Een interactieve workshop door Nederland’s Beste danscrew! Laat Pop’arazzi uw bedrijf opleven met een supergezellige, groovende en knallende dans-workshop! De workshop is een spetterende beleving waar er met de leden van de Pop’arazzi Crew op een unieke wijze wordt gedanst. Niet het saaie: “Ik doe iets voor en de rest volgt…”

De groep wordt door Pop’Arazzi  Crew (4 dansers, dj + mc) verdeeld in 2 tot 4 groepen en er vindt een heuse dans-wedstrijd plaats aangevoerd door de crewleden. De laagdrempelige manier van bewegen zorgt ervoor dat iedereen kan dansen en dé moves kan leren op swingende muziek. In het midden van dit alles vinden er spetterende showelementen plaats door Pop’Arazzi crew zelf!

Dit alles wordt afgerond met een opzwepende soul-train waar iedereen in de spotlight komt te staan en je elkaar op nieuwe manieren leert kennen. Bouw een feest met de Pop’arazzi crew en laat Pop’Arazzi uw reisleider zijn!

Solo Workshops
Wij bieden ook Pop’Arazzi Crew workshops aan gegeven door de individuele dansers. Anthony Benjamin, Gil’Arazzi, Joey’Arazzi, Leal’arazzi, Jivan’arazzi, Steven’Soul’Arazzi, X’arazzi J’arazzi en Pop-I.
Informeer naar de prijzen en mogelijkheden!

Spectaculaire opening of break tijdens uw event met Pop’Arazzi Crew:
Een spectaculiare dansshow als openingsact of break van Pop’Arazzi Crew is een juweel voor uw event. Er zijn meerdere mogelijkheden en in principe zijn deze shows standaard met 5 dansers:
– Choreo show normale versie 10-15 minuten (hoog entertainment niveau)
– Choreo show korte versie 5 minuten
– Freestyle/improvisatie show (indrukwekkende danssolo’s van 1 of meer dansers)
– Human beatbox skit (korte humoristisch optreden met live beatboxer)
– Robot show normale versie (verrassende robot dans gecombineerd met live beatboxing)
– Robot show korte versie
– Talk box show (dans in combinatie met een heel bijzonder muziekinstrument: de talk box!)
– Op maat gemaakte show (= meerprijs)

 

Heb je vraag naar een show waarvan je niet zeker weet of wij het aanbieden? Neem contact met ons op!

Klik hier voor boekingen