OPENINGSACTS

Wanneer u een openingsact nodig heeft voor de opening van een pand, feest, of een speciale act voor een productintroductie, tijdens een congres of als intermezzo tijdens een diner, dan vindt u bij ons spectaculair aanbod…

 

Elastic Double
Absoluut een spectaculaire opening voor uw event: Elastic Double. Deden mee aan diverse talent shows: Hollands got Talent en in Duitsland Das SuperTalent… Check de filmpjes van dit super duo!

 

Miss Flora Gattina
Ze deed mee in Hollands Got Talent met haar stijlvolle paaldans act. Na vele jaren intensief verschillende dansstijlen beoefend te hebben besloot ze zich te specialiseren in Burlesque, de kunst van het verleiden.

  Boy Looijen
Werd tweede in Hollands Got Talent 2011 met zijn unieke Rhönrad act. Eerder werd Boy Looijen al wereldkampioen en is ook te boeken Vuurrad en Cyrwheel als spectaculaire opening.
  Pop’Arazzi Crew
Pop’arazzi Crew bestaat uit een groep van 10 hiphop dansers die voornamelijk zijn gespecialiseerd in de adembenemende dansstijlen: ‘Popping‘, Hiphop, House, Locking, Krumping, Modern en Jazz!
  DDF-CREW Winnaar HGT 2012
DDF CREW is een professioneel gezelschap gespecialiseerd in extreme touwspring entertainment. Met DDF CREW kunt u heerlijk ontspannen: u weet zeker dat u een uitstekende act heeft op uw evenement!

 

Openingsact boeken Openings ceremonie boeken Openingsact suggestie Bedrijfspand opening Evenement openingsact artiestenbureau Openingsact prijzen Openingsact inhuren Elastic Double.