Hitbingo

JordyGeef uw feest een enorme sfeerinjectie met de Hitbingo!

Uw gasten krijgen een bingokaart met daarop geen cijfers, maar titels van liedjes. De grootste meezingers komen in rap tempo voorbij. Als de titel van het live gezongen lied op de bingokaart staat, mag deze worden weggekrast. Bij een volle kaart is het bingo! In twee hilarische korte spelopdrachten wordt met de overgebleven kandidaten bepaald wie de winnaar is.

In plaats van de spelopdrachten kan de Hitbingo ook worden afgesloten met een quiz over bijvoorbeeld uw bedrijf/vereniging, het bruidspaar of het feestvarken. Een spelronde duurt tussen de 30-45 minuten.

Hitbingo: oergezellig topentertainment! U kunt kiezen uit (een combinatie van):
– Hollandse Hitbingo
– Foute Hitbingo
– Songfestival Hitbingo
– Rock and Roll Hitbingo
– X-Mas Hitbingo
– Liefdes Hitbingo

TIP: perfect tijdens een diner tussen de verschillende gerechten, als energizer op een bedrijfsfeest of verrassende wending tijdens een ‘gewone’ bingo!

Prijzen:
Eén ronde van 30 a 45 minuten: €450,00 excl. 6% BTW, incl. reiskosten (tot 100km vanaf Haarlem, daarna €0,20 pkm), 100 bingokaarten, pennen, prijsjes en geluid inprikken op de aanwezige geluidsinstallatie.
Twee rondes van 30 a 45 minuten: €550,00 excl. 6% BTW, incl. reiskosten (tot 100km vanaf Haarlem, daarna €0,20 pkm), 100 bingokaarten, pennen, prijsjes en geluid inprikken op de aanwezige geluidsinstallatie.