Dilara

Dilara Karsch (14) is al jong begonnen met zingen en vanaf haar 11de heeft ze dit professioneel opgepakt met wekelijkse zangles bij Lucette Snellenburg. Dilara werkt hard aan haar eigen unieke sound maar ook dagelijks op school waar ze in klas 3 van het Atheneum zit.Dilara

Interesse om zelf liedjes te maken was er bij Dilara altijd al en sinds afgelopen jaar pakt ze dit samen met producer Jurgen Oskamp actief op door in de studio haar idee├źn handen en voeten te geven: schrijven en opnemen wat ze erg leuk vind om te doen. Eigen liedjes maken is dan ook voer voor Dilara om mee te doen aan talentenjachten als Junior Songfestival, The Voice Kids en Hollands Got Talent. Maar ook bij lokale talentenjachten is ze een graag geziene gast waar ze al veel successen heeft geboekt. Zo heeft ze in 2014 en 2015 in de finale van Arteganza Talentscout gestaan. Daarnaast op veel lokale evenementen opgetreden als de Vathorstdag, Laakse havendagen, Arteganza Woman Unlimited. Het gaat Dilara om het zingen, dat vindt ze het leukste wat er is. Optreden doet ze het liefst en wil daar zoveel mogelijk mensen mee bereiken.

Op 09-09-2015 komt haar debuut single ‘Weer Naar School’ uit met videoclip. Hiermee maakt ze haar echte start als recording artist en is voornemens nog veel eigen singles te releasen.

 

(foto aangeleverd)