Barry Badpak

Barry Badpak boeken doe je hier bij hun officiële boekingskantoor VanStam Music

Contact
Neem rechtstreeks contact met ons op: tel. 0641054374 Email: marco@vanstammusic.nl
Uitkoopgage Barry Badpak voor shows: 795,- ex. 6% btw. Barry Badpak is een 3 mans act, showtijd: 30 min.

Barry Badpak
Het verhaal van Barry

Barry Badpak is het laatste fenomeen van de Leidse muziekscene. Met de release van hun eerste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?)” heeft het DJ-trio definitief de stap gemaakt naar een carrière buiten de deuren van de hun vertrouwde kroegen en café’s.

Barry Badpak live on stage

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wél belangrijk is. Met hun uitgebreide koffers met cd’s, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor, weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de act met een goed gevoel afscheid te nemen.

Tijdens het jubileum van De Hut van Ome Henne en Rockcafé Lazaru’s is er beeldmateriaal opgenomen voor de clip van de nieuwste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?) Later is er nog extra materiaal geschoten en is er, mede dankzij de inzet van Jochem Myjer, een professionele clip gepresenteerd, die binnen twee weken al bijna 200.000 keer bekeken is op YouTube.

Snel na de release van de single begin juni 2011, werd het nummer opgepikt door Jeroen van Inkel. Hij draaide het een tijd lang bijna dagelijks in zijn show, Van Inkel in de MIddag, waardoor de single tijdenlang in de iTunes Top 30 stond en uitgroeide tot de zomerhit van 2011! Bekijk hier het item van RTL Boulevard over de zomerhit van 2011 (maandag 27 juni), met een fragment van Barry Badpak!

Inmiddels heeft Barry Badpak ruim 150 optredens gehad in heel Nederland. Van kleine café’s en bars tot grote evenementen als De Nacht Van Oranje in Ahoy en Het Glazen Huis van 3FM, overal waren ze bij! Diverse videoclips van o.a. Kamelenteen, Leiduh! en De Motorboot zijn al miljoenen keren bekeken op YouTube en de witte Barry Limo is een graag geziene wagen op elk evenement in Nederland.

Barry Badpak’s Famous Hits List

Broodje van Kootje

Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?)

Mooie Potten

De Motorboot
Download via iTunes / Officiële videoclip / Beluister op Spotify


Leiduh